Bij RainPharma bekijken we alles graag langs twee kanten. Zo gaat natuurlijke make-up voor ons hand in hand met natuurlijke huidverzorging. Hieronder zetten we enkele essentials voor jou in de kijker.

 

Naast het geven van de juiste voedingsstoffen aan je lichaam, is het ook belangrijk om je huid langs buiten te verzorgen, met de juiste skincare. Bij RainPharma ontwikkelden we een stappenplan voor jouw gelaat. In zes eenvoudige stapjes, van a tot f, tover je een gezond en zacht gelaat tevoorschijn, dat niet droog aanvoelt. Je gebruikt onze natuurlijke gelaatsverzorging op alfabetische volgorde, waarbij de eerste letter van de naam van het product de volgorde verraadt. Benieuwd? Je ontdekt ons stappenplan hier:

Advanced Precleanser is een milde reiniger op oliebasis die komaf maakt met in olie oplosbare vuilrestjes. Waterproof make-up, verontreinigende stoffen uit de lucht, restjes zonnecrème en overtollig talg maken geen enkele kans.

Tip: Heb je een normale tot vette huid? Gebruik dan Amazing Oil Cleanser, onze andere reiniger op oliebasis.

Brightening Face Scrub is een zachte scrub die de complexe natuur van je huid respecteert. Dode huidcellen worden verwijderd zonder de huidbarrière aan te tasten. Zo ziet je huid er instant stralend uit en voelt ze extra zacht aan. 

Tip: Ontdek ook Balming Face Polish, een gezichtsscrub die je huid diep reinigt.

Charcoal Detox Mask is een kalmerend masker dat een echte opkikker geeft aan een onzuivere of vette huid. Daarnaast is het een zalig detox-moment voor elk huidtype. Met de allerbeste, zuiverende ingrediënten uit de natuur brengt dit masker de natuurlijke schoonheid van je huid weer naar boven.

Tip: Ontdek ook Comforting Clay Mask, een romig kleimasker dat zuivert en voedt. 

Dedicated Face Wash is een reiniger op waterbasis die wateroplosbare vuiltjes verwijdert alsof het niets is. Je gebruikt hem steeds in combinatie met Advanced Precleanser of Amazing Oil Cleanser, voor een grondige, dubbele reiniging. 

Elementary Toning Mist breng je aan na het reinigen om je huid te verzorgen nadat ze in contact is gekomen met water. De mist maakt je huid klaar voor je dag- of nachtverzorging en tovert een gezonde gloed op je gelaat. Ook heerlijk om te gebruiken na het scheren, om je make-up te fixeren of als opkikkertje doorheen de dag.

Faithful Face Guard is een innovatieve 4-in-1 crème die je gelaat hydrateert, verzacht en fijne lijntjes vervaagt. Het is zowel een serum en oogcrème als dag- en nachtcrème. Het sleutelingrediënt van deze zijdezachte, niet-klevende formule is een extract uit rode alg. 

 

Een vleugje natuurlijke make-up zorgt voor de perfecte finishing touch. Met onze plantaardige, minerale formules tover je in een mum van tijd een subtiele make-uplook tevoorschijn waarmee je je natuurlijke zelf laat stralen. Ontdek hieronder de basics voor een alledaagse make-uplook. 

When Eyes Meet is een absolute essential als het op make-up aankomt. Deze longlasting mascara is verkrijgbaar in twee type borsteltjes. Voor volumineuze wimpers, kies je best voor het dikke borsteltje met kromming. Als je je wimpers spectaculair lang wil maken, dan past het smalle borsteltje misschien beter bij jou. Daarnaast heb je keuze tussen de intense zwarte kleur of zachtere bruine tint. Hoe dan ook, geeft deze mascara je in een oogwenk een onweerstaanbare blik. 

De Light My Shadow collectie omvat zowel natuurlijke concealers als correctors. De concealer op basis van natuurlijke hars doet oneffenheden, fijne lijntjes en rimpels vervagen. De acht verschillende tinten zorgen voor voldoende variatie, zodat jij de kleur vindt die bij jouw huid past. De colour corrector gebruik je onder je concealer en bestaat in twee kleuren. Pistachio is een groenkleurige corrector die roodheden wegwerkt, terwijl Apricot een oranjekleurige corrector is die blauwe tinten, zoals kringen onder je ogen of aders, camoufleert. De contrasterende kleuren neutraliseren elkaar, wat zorgt voor een mooie, egale look.

Tip: Gebruik Melt Concealer Brush om de concealer en corrector aan te brengen en makkelijk te blenden waar jij het wil.

All You Need: Natural Compact Powder is een reeks van zijdezachte minerale poeders, beschikbaar in een brede waaier aan huidtinten en onmisbaar voor een natuurlijke make-up look. Je kan deze veelzijdige poeders gebruiken zoals jij het wil: als blush, bronzer, contour of oogschaduw. De manieren om te experimenteren en combineren zijn eindeloos! Bovendien is de formule volledig vegan.

Tip: Gebruik Precise Contour Brush of Create Powder Brush om het poeder aan te brengen. Tik even tegen de zijkant van het doosje om overtollig poeder af te schudden en breng zachtjes aan op het gelaat. Gebruik cirkelvormige bewegingen om te blenden.